DRUŠTVENO SREČANJE, TACEN 2021

Spoštovane članice, člani DVILJ,

tako kot vsako leto DVILJ tudi v letošnjem letu organizira društveno srečanje vseh aktivnih članov DVILJ ter donatorjev, sponzorjev in simpatizerjev.

Z veseljem objavljamo, da je za četrtek dne 10.06.2021 ob 13:00 uri potrjena in rezervirana lokacija društvenega srečanja v Tacnu pri Šport Skok.

Zaradi logistike, ki jo narekuje društveno srečanje pri količini hrane in pijače ter seveda tudi same organizacije družabnega srečanja vas organizacijski odbor naproša za pravočasno posredovanje prijav na elektronski naslov:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.


Zadnji rok za prijave na društveno srečanje je do vključno 07.06.2021 samo preko elektronskega naslova. Število prijav zaradi omejitev NIJZ bo po vsej verjetnosti omejeno.  Upoštevali bomo vrstni red prijav, zato si še danes rezervirajte čas in se prijavite.

Prosimo, da se vsi prisotni držite zahtev NIJZ in imate na dan srečanja (za vsak slučaj) pri sebi veljavno potrdilo PCT (potrdilo o prebolelosti, cepljeju ali testiranju, ki ga lahko dobite brezplačno na: https://zvem.ezdrav.si/domov ).

Potrdilo potrebujete v kolikor bomo obiskani s strani zdravstvene inšpekcije ali policije.

Vljudno vabljeni v čim večjem številu!

Ob tej priložnosti se zahvaljujemo vsem, ki ste že poravnali članarino za leto 2021.


Lep in varen dan.

Lep pozdrav!

Jernej Jenko, dipl. var. inž.

Predsednik DVI Ljubljana

Dimičeva 13, Ljubljana

https://www.dvilj.si 

GSM: +386 41 532 045;

E-MAIL: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

V DRUŽBI NAJBOLJŠIH OD 1955

 

Spoštovane članice, člani DVILJ, širša strokovna javnost,

obveščamo vas, da so v Službi za varnost in zdravje pri delu z lastno Gasilsko enoto UKC Ljubljana posneli film o postopni evakuaciji bolnikov, pri katerem je eno najpomembnejših vlog imel tudi naš član v vlogi zdravnika oz. vodje evakuacije.

 

Vaja evakuacije UKC02

 

Film opisuje in prikazuje enega izmed možnih načinov obveščanja v primeru požara, gašenja in izvedbe postopne evakuacije bolnikov in je namenjen pomoči zaposlenim v UKC Ljubljana pri izvajanju požarnih vaj in vaj evakuacije.

Scenarij in režijo so pripravili sami. Film je posnet izključno na prostovoljni bazi »snemalca, montažerja in igralcev«, ki so vsi zaposleni v UKCL.

Morda bo kdo od vas film uporabil v izobraževalne namene, hkrati pa upamo, da koga vzpodbudi, da se v dobrobit stroke VPD in VPP loti česa podobnega.

Film je dosegljiv na povezavi: https://www.youtube.com/watch?v=maRN8I7-w6M

Lep in varen dan,

Društvo varnostnih inženirjev Ljubljana

Dimičeva 13
1000 Ljubljana
tel: 041/367559
email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

http://www.dvilj.si

Tr. rač.: 61000-2000054114 odprt pri Delavski hranilnici
D.Š.: 20483791
Z Društvom varnostnih inženirjev Ljubljana si v družbi najboljših! Od 1955!   

 

 

ČLANOM IN SODELAVCEM

Spoštovani!

Obveščam vas, da je bila na portalu Varnost in zdravje pri delu danes objavljena informacija o Nacionalnem tekmovanju za priznanje »Dobra praksa na področju varnosti in zdravja pri delu 2020-2022«.

Podrobnosti si lahko preberete na povezavi in v priloženih dokumentih.

Za varno delo,

DVILJ

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++