Spoštovane članice, člani DVILJ, širša strokovna javnost varnosti pri delu,

sejem dusseldorf

z veseljem sporočamo, da kljub že izvedeni strokovni ekskurziji v letu 2017 za vas organiziramo še eno. Ta strokovna eskurzija bo namenjena obisku kongresa in največjega evropskega sejma varnosti pri delu – kongresa in sejma A+A v Düsseldorfu, http://www.aplusa-online.com/ ,ki je namenjen nam varnostnim inženirjem.

Poleg enodnevnega obiska kongresa in sejma A+A dne 19.10.2017 smo v dogovorih, da izvedemo tudi tematski ogled proizvodnje delniške družbe Festo AG na lokaciji Ostfildern-Scharnhausen pri Stuttgartu. Ogled je predviden za sredo, 18. 10. 2017 ob 14.00 uri, zato bo potrebno odpotovati kar zgodaj.

Rok za prve prijave je do vključno 31.5.2017. 

Podrobnosti na forumu.

 

V obrazložitvi podelitve je bilo navedeno, da je DVILJ ustanovitelj institucionalnega izobraževanja varnosti pri delu v R Sloveniji.

Priznanje je rezultat dela naših predhodnikov, pa tudi našega skupnega zavzetega dela v DVILJ na področju izobraževanja in dela na področju varnosti pri delu.

Priznanje FKKT

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Posvet DVI Ljubljana

v torek, 28. marca 2017

v UKCL

 dec2014

 

Program marec 2017

 Gradivo in slike za člane na forumu

BALCANOSH (2016 ; Bled)

 

BALcanOSH

Več slik:

http://mk.balkanoshconference.org/en/photo-gallery

 

Uradni zbornik mednarodne konference za regionalno sodelovanje BALCANOSH (2016 ; Bled) Je vaše delovno mesto lahko vzrok za raka?

je objavljen med našimi datotekami.

 Zbornik

***********************************************************************************************************************************