Društvom varnostnih inženirjev

ZDVIS

Zbornici varnosti in zdravja pri delu

Spoštovani!

Znova vas prosimo, da svojim članom posredujete naše vabilo na brezplačni webinar "Standardizacija – pomembna je tudi za sindikate", ki bo v torek, 30. novembra 2021 od 9.30 do 12.30 na platformi ZOOM. Program je v priponki. Webinar bo sofinancirala Evropska komisija. Prevajanje v slovenščino bo zagotovljeno. Na webinar med drugim vabimo tudi strokovne delavce za varnost pri delu.

OBVEŠČAMO VAS, DA JE MDDSZ WEBINAR TOČKOVAL S 6 TOČKAMI v skladu s Pravilnikom o stalnem strokovnem usposabljanju na področju varnosti in zdravja pri delu (Uradni list RS, št. 78/19 in 164/20).

Za sodelovanje na brezplačnem seminarju je treba izpolniti prijavnico na tej povezavi!  Prijava je potrebna, da bomo lahko na MDDSZ posredovali poimenski seznam udeležencev za podelitev točk. Ne odlašajte s prijavo na ta brezplačni a zanimivi webinar!

Webinar v počastitev predsedovanja Slovenije Svetu EU organizirata ZSSS in Evropska konfederacija sindikatov (ETUC) v sodelovanju z Društvom varnostnih inženirjev Ljubljana (DVILJ). Namen webinarja je ozaveščanje o standardih na področju varnosti in zdravja pri delu. Posebno pozornost bomo posvetili standardu ISO 45001 - Sistem vodenja varnosti in zdravja pri delu - Zahteve z napotki za uporabo. Gre za standard, ki si ga je po statistiki iz leta 2020 že pridobilo 113 slovenskih delodajalcev. Izvedeli bomo, kako deluje v praksi. 

Več o webinarju na: https://zssszaupnikvzd.si/novice/vabilo-na-webinar-zsss-30-11-2021-standardizacija-pomembna-je-tudi-za-sindikate/


Vljudno vabljeni!

Lučka Böhm

izvršna sekretarka ZSSS za varnost in zdravje pri delu

 zzzs

ZSSS, Dalmatinova 4, SI-1000 LJUBLJANA, Slovenija

E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

T: +386 1 43 41 245

F: +386 1 23 17 298

M: +386 51 306 202

www.zsss.si

https://zssszaupnikvzd.si/

TVOJ SINDIKAT ZAHTEVA OMEJITEV ROČNEGA PREMEŠČANJA BREMEN

 

Ravnajmo odgovorno, da zaustavimo epidemijo!