DRUŠTVENO SREČANJE, TACEN 2021

Spoštovane članice, člani DVILJ,

tako kot vsako leto DVILJ tudi v letošnjem letu organizira društveno srečanje vseh aktivnih članov DVILJ ter donatorjev, sponzorjev in simpatizerjev.

Z veseljem objavljamo, da je za četrtek dne 10.06.2021 ob 13:00 uri potrjena in rezervirana lokacija društvenega srečanja v Tacnu pri Šport Skok.

Zaradi logistike, ki jo narekuje društveno srečanje pri količini hrane in pijače ter seveda tudi same organizacije družabnega srečanja vas organizacijski odbor naproša za pravočasno posredovanje prijav na elektronski naslov:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.


Zadnji rok za prijave na društveno srečanje je do vključno 07.06.2021 samo preko elektronskega naslova. Število prijav zaradi omejitev NIJZ bo po vsej verjetnosti omejeno.  Upoštevali bomo vrstni red prijav, zato si še danes rezervirajte čas in se prijavite.

Prosimo, da se vsi prisotni držite zahtev NIJZ in imate na dan srečanja (za vsak slučaj) pri sebi veljavno potrdilo PCT (potrdilo o prebolelosti, cepljeju ali testiranju, ki ga lahko dobite brezplačno na: https://zvem.ezdrav.si/domov ).

Potrdilo potrebujete v kolikor bomo obiskani s strani zdravstvene inšpekcije ali policije.

Vljudno vabljeni v čim večjem številu!

Ob tej priložnosti se zahvaljujemo vsem, ki ste že poravnali članarino za leto 2021.


Lep in varen dan.

Lep pozdrav!

Jernej Jenko, dipl. var. inž.

Predsednik DVI Ljubljana

Dimičeva 13, Ljubljana

https://www.dvilj.si 

GSM: +386 41 532 045;

E-MAIL: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

V DRUŽBI NAJBOLJŠIH OD 1955