Spoštovane članice, člani DVILJ, stroka VPD,

upamo, da se uspešno kosate z izrednimi razmeram, ki jih povzroča virus Covid-19.

Vsi se zavedamo pomembnosti ukrepov, ki jih narekujejo zdravstvena in varnostna stroka ter vlada.  

Predvsem mi, varnostni inženirji, smo, glede na stroko, katere predstavniki smo, med prvimi, ki menimo, da je potrebno zagotoviti čim višjo stopnjo varnosti, v vseh razmerah, še povsem v trenutnih. Za zagotovitev ustrezne varnosti in zdravja moramo vsi ukrepe izvajati maksimalno resno in dosledno.

Tudi zato smo želeli predvideni »posvet DVILJ«  - usposabljanje izvesti preko Webinarja, to je na način, da bi predavatelji temo predstavili od doma oz. iz službe, prav tako pa bi  udeleženci spremljali predstavitev tem na svojih računalnikih, doma, da se preprečijo stiki med vsemi nami.

A glede na praktično vsak dan nove okoliščine, strožje ukrepe, ki sedaj že tudi omejujejo ali onemogočajo tako prisotnost kot razpoložljivosti posameznikov (predavateljev) in samih udeležencev smo se odločili, da za nedoločen čas prestavimo tudi planirani Webinar (oz. sam posvet DVILJ) predviden za 16. 3. 2020.

Planirani posvet ali Webinar DVILJ bomo izvedli, ko se zadeve umirijo.

Predvidevamo pa, da še vedno, kot planirano, 26. 3. 2020 izvedemo volilno skupščino DVILJ. Seveda v korespondenčni obliki. Konkretno kako, vas še obvestimo.

Lep in varen dan,

Društvo varnostnih inženirjev Ljubljana

Dimičeva 13
1000 Ljubljana
tel: 041/367559
email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

http://www.dvilj.si

Tr. rač.: 61000-2000054114 odprt pri Delavski hranilnici
D.Š.: 20483791
Z Društvom varnostnih inženirjev Ljubljana si v družbi najboljših! Od 1955!